Apps: Wie heeft er nog geen een?

Door de populariteit van smartphones en tablets winnen ook apps steeds meer aan populariteit. Ook voor veel bedrijven is het dé manier om de communicatie verder te optimaliseren!

Met een app kunt u het klanten en geïnteresseerden veel eenvoudiger maken om de informatie te vinden die zij zoeken. Met mini-applicaties, toegesneden op mobiel gebruik of op tablets, vergroot u dus de impact van uw communicatie. En… tegen heel lage kosten. DM Creatieve Communicatie is specialist in apps. Voor uiteenlopende opdrachtgevers ontwikkelen we apps op maat!

Zo’n app is eigenlijk niets anders als een sterk vereenvoudigde browser. Met een app zijn vaak bepaalde functies mogelijk die niet op een gewone site zitten. Handig om gebruikers van smartphones en tablets van dienst te zijn als zij informatie over uw bedrijf zoeken. Maar wat kan uw bedrijf met een app? Dat is een vraag voor specialisten. De specialisten van DM Creatieve Communicatie. Als een van de eerste bureaus in Nederland ontdekten we de ongeëvenaarde mogelijkheden van apps. Benieuwd naar aansprekende voorbeelden? En naar een indicatie wat het u gaat kosten én opleveren? Maak dan vrijblijvend een afspraak met !