DM Creatieve Communicatie is een van de bedrijven die zijn genomineerd voor de Haarlem Business Awards. Het communicatiebureau in de Wilhelminastraat maakt kans op de Award in de categorie bedrijven met meer dan vijf medewerkers. Op donderdag 10 april valt de beslissing.

De Haarlem Business Awards zijn een initiatief van MeerBusiness Haarlem-IJmond. Doelstelling van de verkiezing is om meer focus te leggen op het ondernemerschap in de regio. Het is de eerste maal dat de Business Awards zullen worden toegekend. Een vakjury gaat de deelnemende bedrijven de komende weken bezoeken. Daarbij gaat de aandacht met name uit naar een aantal criteria, zoals visie, strategie, communicatie, personeel, maatschappelijk verantwoord ondernemen en regionale betrokkenheid. Kijk voor informatie op http://www.haarlembusinessawards.nl

Om grotere en kleinere ondernemingen evenveel kans te geven, zijn er twee categorieën. DM Creatieve Communicatie is een van de bedrijven die een nominatie op zak hebben. De jury bestaat uit Jeroen Brak (BDO Haarlem), Peter Stavenuiter (BDO Haarlem), Erik Visser, (Van Luyken Communicatie Adviseurs), Martijn Langhout (SWDV Advocaten), René Zijtregtop (Kamer van Koophandel), Erwin Baens (ING) en Huibert Kralt (De Raad Vastgoed). DM Creatieve Communicatie bestaat inmiddels 12,5 jaar. Het bureau heeft in die tijd een stabiel verloop gekend. Specialiteiten zijn direct marketing, farma en digitale communicatiemedia.